Suplemen Untuk Cepat Sembuhkan Luka Bersalin dan Pembedahan

Anda sedang mencari suplemen untuk cepat sembuhkan luka bersalin dan pembedahan? Anda berada ditempat yang tepat bagi mengatasi masalah luka yang lambat sembuh atau lambat kering.

Proses penyembuhan luka sangat bergantung kepada badan kita sendiri. Luka Pembedahan dan juga bersalin boleh cepat sembuh dengan pemakanan yang seimbang dan mempunyai fungsi penyembuhan. Dalam masyarakat kita sendiri mengunakan ikan haruan dan juga gamat dalam proses mempercepat penyembuhan luka. Dalam teknologi pemakanan hari ini, ada ubat atau vitamin tertentu yang dapat meransang badan untuk menyembuhkan luka dengan sangat cepat.

Bagi mereka yang menjalani pembedahan ataupun bersalin secara pembedahan ceasarean, ia agak sukar untuk bergerak bebas kerana luka pembedahan. Malah ada sesetengah orang mengalami masalah luka lambat sembuh menyebabkan segala aktiviti harian terbatas kerana kesakitan akibat luka.

Jika luka lambat sembuh, ia mungkin disebabkan terdapat infeksi pada luka berkenaan. Sebab itulah penjagaan rapi diperlukan seperti sentiasa mencuci luka dengan sebaiknya. Antara tanda berlakunya infeksi adalah

 1. Kesakitan berterusan walaupun telah lama
 2. Terdapat lelehan yang melampau
 3. Parut kemerahan
 4. Terdapat bau busuk samada daripada faraj atau pada luka

Sila rujuk dengan segera pihak hospital jika ia berlaku. Infeksi yang teruk boleh mengancam nyawa.

sembuhkan-luka

Kredit imej: pulptastic.com

Jika anda perasan di hospital kini tidak lagi memberikan ubat luka jenis sapu seperti iodin, sebaliknya pihak hospital memberikan ubat dalam bentuk vitamin sahaja kerana penyembuhan sebenar bukan daripada ubat tetapi penyembuhan adalan daripada dalam badan di peringkat sel. Menyapu ubat luka sebenarnya boleh memburukkan keadaan jika ubat berkenaan tercemar dengan bakteria.

Ia berdasarkan kajian perubatan terbaru. Kesan penyembuhan paling maksima berlaku apabila fungsi badan kita sendiri bertindak memperbaiki sendiri kecederaan yang ada dengan penghasilan sel darah putih dan sebagainya. Ianya mampu dirangsang dengan vitamin-vitamin tertentu yang mendorong proses penyembuhan dengan lebih cepat. Antaranya ialah dengan vitamin C dan juga Zinc.

Dosnya mestilah betul barulah kesan boleh dapat dilihat dengan pantas. Jika tidak mencukupi, proses penyembuhan ini tetap lambat kerana sel badan tidak mendapat nutrisi yang diperlukannya untuk melakukan rawatan pemulihan luka berkenaan.

Lebih mencabar jika diluka dikawasan yang sentiasa lembab terutamanya mereka yang bersalin secara normal.

Tahukah Anda Luka  boleh Cepat Sembuh Dengan Produk Shaklee ini?

Ia adalah Vivix Shaklee adalah minuman botani yang kaya dengan polifenol dan resveratrol yang berupaya mengaktifkan fungsi badan ke tahap maksimum termasuk kuasa pemulihan daripada peringkat sel. Sebab itulah ia menjadi salah satu produk yang mendapat permintaan tinggi bagi membantu dalam pemulihan luka selepas bersalin dan juga mereka selepas menjalani pembedahan.

Ia mempunyai 4 fungsi utama iaitu melindungi sel, menghasilkan sel baru, merawat sel dan juga meningkatkan prestasi sel. Inilah yang mendorong proses penyembuhan dengan sangat pantas. Yang penting ialah merangsang sel badan untuk membaiki luka akibat pembedahan dan juga bersalin samada secara normal atau pembedahan.

Hasil Terbaik Dengan Kajian Klinikal Berterusan daripada Shaklee

Berikut adalah testimoni penguna vivix bagi mereka yang menjalani pembedahan czer (ceasarian) dan juga bersalin normal. Vivix akan mengaktifkan fungsi penyembuhan dalaman secara cepat. Malah kesannya juga pantas untuk membantu memulihkan luka.

Disclaimer : Perubahan dan tindakbalas kepada individu adalah berbeza bergantung kepada kesesuaian badan, hormon dan jangka sakit.

Disclaimer : Perubahan dan tindakbalas kepada individu adalah berbeza bergantung kepada kesesuaian badan, hormon dan jangka sakit.

sembuhkan-luka

Disclaimer : Perubahan dan tindakbalas kepada individu adalah berbeza bergantung kepada kesesuaian badan, hormon dan jangka sakit.

Dengan Vivix Shaklee, ia berupaya membantu badan sembuhkan luka dengan pantas. Ia bukan ubat namun bahan aktif yang terdapat di dalamnya mempunyai keupayaan menakjubkan dalam memulihkan fungsi badan. Ia adalah kajian saintis-saintis di Shaklee, pemyembuhan sesuatu penyakit bukan daripada ubat-ubatan yang memberikan kesan negatif kepada badan pada jangka masa panjang.

Sembuhkan Luka Anda Dengan Shaklee Vivix

Semua produk Shaklee berasaskan alam semulajadi dan tidak melibatkan bahan sintetik. Sebaliknya mengunakan bahan alami untuk merangsang sel-sel badan untuk beriaksi dan memberikan kesan pemulihan secara semulajadi. Tiada racun atau dadah digunakan.

butang-beli

Anda boleh wasap dibawah:

Shida >>> 0123596909 (Jika anda guna smartphone, klik je.Boleh wassap saya tanpa perlu save nombor tu)

p/s: Anda boleh tanya dulu dan dapatkan konsultasi secara percuma termasuk cara pemakanan dan juga produk yang sesuai dengan masalah anda. Boleh sembang-sembang dulu.

 

Nama : Nur Syahidah Zulkifly (Shida)
No.Telefon : 0123596909
Id Shaklee :1252569
Fb : Mama Chomel

COD di Kuala Kangsar, Manong,Parit, Padang Rengas dan Sungai Siput

Hubungi saya tau untuk maklumat lanjut tentang Vivix ini.

Anda Sedang Mencari:

 • ubat untuk sembuhkan luka pembedahan
 • suplemen untuk luka dalaman
 • ubat luka bersalin
 • obat untuk luka dalaman selepas bersalin
 • produk blackmores untuk luka pembedahan
 • suplemen untuk luka pembedahan
 • ubat luka cepat sembuh
 • ubat luka pembedahan
 • ubat untuk luka pembedahan bersalin
Dapatkan Diskaun 15-25% Untuk Pembelian Produk Shaklee

Mail List Subscription Form

Please fill in and submit the form below to subscribe to our mailing list.

Advertisement